![]() |
| tozçallı elmaz ve yüxel in oğlu erhan ı kardeşimin adı elvan |
|
servet
Yeni Üye
|
selam Erhan dostum
seni tebrik ediyorum bu forum için gösterdiğin çaba ve uğraşlar için artık bende fırsat buldukça takılırım saygılar |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Re: tozçallı elmaz ve yüxel in oğlu erhan ı kardeşimin adı e |
|
Canbazoglu
Kıdemli Üye
|
Damat kardeşim G.O.P'ta oturuyorsun ama tanışma fırsatımız olmadı, bak bir ara bir kahve içelim ne dersin? |
||||||||||||||
|
_________________ Selim Çavuşoğlu Yaş: 43 ----------------------------- CaNbAzOğLu http://koseler.fairtopic.com/forum.htm |
|||||||||||||||
|
Gülnazcan
Moderator
|
Şımartmayalım damadı,Selim abi
|
||||||||||||
|
_________________ Gülnazcaaaaaan |
|||||||||||||
| Re: tozçallı elmaz ve yüxel in oğlu erhan ı kardeşimin adı e |
|
eko
Moderator
|
neden olmasınki senle tanışmayı bende isterim sana özelden numaramamı vereyim nasıl buluşalım ne dersin ? ve sen hoşgeldin servet kusura bakma bakamıyorum pek sağa sola hep koşturmaca kendini tanıttınmı bakim sen ve otomobil kısmına özellikle katkılarını bekliyorum böylece saliyide buraya çekebiliriz ophhelden |
||||||||||||||||
|
_________________ Türk insanı paraya benzer,içinde ATATÜRK yoksa sahtedir |
|||||||||||||||||
|
dentist
Moderator
|
yeni bir bilgi aldım eko , senin deden Boyaciin Ahmet'in annesi bizim sülaledenmiş (kesin olmamakla birlikte benim dedemle brıtçetmiş galiba o kız) . yani çok uzak değil , 3-4 kuşak öteden akrabayız senle
|
||||||||||||
|
_________________ ![]() |
|||||||||||||
|
eko
Moderator
|
çok sevindim ozaman kesin görüşelim diğer kuşaklarda birbirlerini görsünler
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
dentist
Moderator
|
e öyle , görüşmek lazım .
akrabaymışız neticede . hem aslında bütün köy akrabayız desek yanlış olmaz , çünkü Tosçalı esasen 3 sülaleden türeyip büyümüş bir köy . |
||||||||||||
|
En son dentist tarafından Sal Arl 13, 2011 11:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi _________________ ![]() |
|||||||||||||
|
eko
Moderator
|
evet başkasındanda duymuştum bunu. işte içimizden çıkanların bazılarına bu yüzden çok üzülüyorumya
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
| eko |
|
||
|